Simion insistă cu suspendarea lui Iohannis: "Cineva trebuie să vă sancţioneze!"

George Simion
George Simion (Epoch Times România)

Liderul AUR, George Simion, şi-a reluat discursurile despre suspendarea preşedintelui Iohannis, susţinând că „va pune presiune” asupra PSD pentru a demara procedura în acest scop, relatează Aktual24.

„Domnule Iohannis, cineva trebuie să vă tragă la răspundere pentru că v-aţi implicat activ în campania electorală. Nu trebuie să duceţi Preşedinţia într-o dictatură în următorii patru ani, cineva trebuie să vă sancţioneze. Pe noi nu o să puteţi să ne reduceţi la tăcere.

Dacă PSD nu va iniţia procedura de suspendare, o să o facem noi, o să punem presiune pe cei de la PSD”, a declarat Simion, la Suceava, într-un live pe Facebook.

Reamintim, referitor la "presiuni" pe PSD, că, deşi Simion a susţinut în repetate rânduri că AUR nu va face "cârdăşii" cu alte partide, în spaţiul public au ieşit fotografii cu el şi cu Vasile Dîncu întâlnindu-se. De asemenea, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a recunoscut public că a discutat cu Simon.

Referitor la suspendarea preşedintelui Iohannis, miercuri, întrebat de presă ce părere are despre intenţia AUR de a-l suspenda din funcţie, şeful statului a avut o reacţie ironică.

„Asta cu suspendarea este o poveste cam fumată. Este o formaţiune despre care nu se prea se ştie ce vrea şi ce face în politică, mai mult în momentul acesta nu am ce să comentez”, a răspuns amuzat preşedintele.