Simion insistă cu suspendarea lui Iohannis: "Cineva trebuie să vă sancţioneze!"

George Simion
George Simion (Epoch Times România)

Liderul AUR, George Simion, şi-a reluat discursurile despre suspendarea preşedintelui Iohannis, susţinând că „va pune presiune” asupra PSD pentru a demara procedura în acest scop, relatează Aktual24.

„Domnule Iohannis, cineva trebuie să vă tragă la răspundere pentru că v-aţi implicat activ în campania electorală. Nu trebuie să duceţi Preşedinţia într-o dictatură în următorii patru ani, cineva trebuie să vă sancţioneze. Pe noi nu o să puteţi să ne reduceţi la tăcere.

Dacă PSD nu va iniţia procedura de suspendare, o să o facem noi, o să punem presiune pe cei de la PSD”, a declarat Simion, la Suceava, într-un live pe Facebook.

Reamintim, referitor la "presiuni" pe PSD, că, deşi Simion a susţinut în repetate rânduri că AUR nu va face "cârdăşii" cu alte partide, în spaţiul public au ieşit fotografii cu el şi cu Vasile Dîncu întâlnindu-se. De asemenea, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a recunoscut public că a discutat cu Simon.

Referitor la suspendarea preşedintelui Iohannis, miercuri, întrebat de presă ce părere are despre intenţia AUR de a-l suspenda din funcţie, şeful statului a avut o reacţie ironică.

„Asta cu suspendarea este o poveste cam fumată. Este o formaţiune despre care nu se prea se ştie ce vrea şi ce face în politică, mai mult în momentul acesta nu am ce să comentez”, a răspuns amuzat preşedintele.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne