Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea la protestul "Panică la etnobotanică! Iubim viaţa!"

(Justin Sullivan / Getty Images)

Peste 100 de jandarmi vor asigura, luni, ordinea publică la protestul intitulat "Panică la etnobotanică! Iubim viaţa!", ce va avea loc în faţa Muzeului "Grigore Antipa" din Bucureşti, între orele 14,00 şi 17,00.

"Pentru prevenirea aglomerărilor şi a ambuteiajelor în trafic, precum şi pentru evitarea oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, Jandarmeria Capitalei recomandă celor prezenţi luni la acţiunile de protest, precum şi celor al căror traseu se intersectează cu zona în care se desfăşoară evenimentul, să manifeste calm şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei, remis, vineri, AGERPRES.

Mai multe instituţii media şi-au anunţat implicarea în campania "Iubim viaţa" prin participarea la un miting de protest împotriva proliferării consumului de droguri, acţiune care va avea loc luni, în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Organizatorul mitingului este Radio ZU, care a şi iniţiat campania "Iubim viaţa". Alături de jurnalişti ai acestui post, la miting vor participa colegi ai acestora de la Radio România Actualităţi şi Bucureşti FM, precum şi de la alte instituţii media.