(P) De ce ai nevoie pentru realizarea unghiilor cu gel la tine acasă

Modul în care arată unghiile a fost şi va rămâne în continuare un aspect important pentru crearea primei impresii. Unghiile îngrijite şi aranjate denotă întotdeauna atenţia pe care o acorzi propriei persoane, respectul de sine şi atenţia la detalii.
Gel de unghii
Gel de unghii (Epoch Times România)

Multe femei aleg să-şi facă mainichiura la salon, pentru că este mai comod şi mai simplu, însă, dacă vrei să economiseşti o bună parte din bani şi crezi că ai destulă îndemânare, te poţi ocupa chiar tu să-ţi faci singură manichiura.

Astăzi o să vedem de ce ai nevoie pentru a-ţi face unghii cu gel acasă. Este tehnica la modă în ceea ce priveşte manichiura şi oferă o rezistenţă îndelungată a aspectului îngrijit al unghiilor. Ai nevoie de câteva produse esenţiale, de răbdare şi de atenţie. Pentru a-ţi fi mai simplu poţi achiziţiona prima dată un kit unghii gel care conţine toate cele necesare manichiurii.

Toate tipurile de produse prezentate mai jos pot fi găsite pe PerfectBeauty.ro, la preţuri accesibile şi pot fi comandate online, simplu şi rapid.

Lampa UV/LED

În primul rând ai nevoie de o lampă UV sau LED. Dacă nu ştii pe care să o alegi, este bine să verifici mai întâi gelurile pe care vrei să le foloseşti cu ce tip de lampă sunt compatibile. De regulă, lămpile LED usucă mai rapid gelul, iar lămpile UV sunt compatibile cu majoritatea gelurilor şi lacurilor semipermanente. Găseşti pe PerfectBeauty.ro o serie de kit unghii gel care conţin lampa UV/LED la un raport calitate/preţ ideal pentru fiecare buzunar.

Pile de unghii

Pilirea şi mătuirea unghiei înainte de aplicarea produselor este esenţială pentru ca gelul să adere şi să reziste timp îndelungat, fără să crape sau să se deterioreze rapid. Pe PerfectBeauty.ro găseşti informaţii privind modul de pregătire al unghiilor înainte de aplicarea soluţiilor şi a gelului. Un kit gel unghii va conţine toate pilele de care ai nevoie, de la granulaţii şi forme diferite la ustensile pentru cuticule şi buffer.

Pensule

O altă ustensilă pe care o vei regăsi într-un kit unghii gel este pensula de aplicare a gelului. Poţi avea doar una dacă preferi să-ţi faci unghiile într-o singură culoare, însă dacă vrei o manichiură french sau crearea de modele poţi investi în câteva pensule de dimensiuni, forme şi grosimi variate.

Şabloane de construcţie

Dacă vrei să creezi unghii mai lungi, atunci vei avea nevoie de şabloane de construcţie pe care le ataşezi de unghia naturală, la margine, pentru a continua forma unghiei cu gelul. În cazul acestei tehnici ai nevoie de un pic de experienţă şi este indicat să exersezi mai întâi pe tipsuri sau unghii false, pentru a te acomoda cu modul de construcţie.

Primer şi Nail Prep

După pregătirea unghiilor se aplică primerul care are rol de degresare a unghiei şi apoi Nail Prep deshidratează unghia şi ajută la aderarea perfectă a gelului pe unghie. Dacă aplici corect şi cu răbdare aceste două soluţii vei putea fi sigură de o manichiură care va arăta bine şi va rezista săptămâni la rând.

Baza, gel şi top coat

Înainte de aplicarea gelului se recomandă o bază bună, care să se potrivească tipului de gel pe care îl foloseşti, ajutând ca acesta să se aşeze mai bine pe unghie şi să reziste mai mult. După aplicarea gelului se va adăuga un top coat pentru mai multă strălucire. Pe PerfectBeauty.ro găseşti o gamă variată de geluri de diferite tipuri şi culori pentru o manichiură ca la salon.

Chiar dacă sunt destul de multe produse, odată achizitonate separat sau sub forma unui kit gel unghii te vei bucura mult timp de ele, mai ales că o manichiură cu gel poate să reziste câteva săptămâni bune, dacă urmezi corect paşii şi alegi produse de calitate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură