O femeie află că este însărcinată chiar înaintea unei operaţii de infertilitate: "Sunt foarte norocoasă"

Foto: (SWNS)
SWNS
23.05.2024

O femeie care se lupta cu infertilitatea era programată să fie supusă unei operaţii pentru a rămâne însărcinată, însă procedura a fost oprită în ultimul moment de personalul medical, care i-a spus că este însărcinată pe cale naturală.

După ce familia Allen - Morgan, în vârstă de 28 de ani, şi soţul ei, Kyle, în vârstă de 33 de ani, antreprenor - au încercat să conceapă un copil timp de un an, doamna Allen a decis să se supună unei laparoscopii în iulie 2020.

Domnul şi doamna Allen când au aflat că aşteaptă un copil. (SWNS)
Domnul şi doamna Allen când au aflat că aşteaptă un copil. (SWNS)

Era necesară o intervenţie chirurgicală din cauza endometriozei - o boală în care ţesutul asemănător cu mucoasa uterină creşte în locuri în care nu ar trebui, cum ar fi ovarele şi trompele uterine.

În timp ce se pregătea să intre în sala de operaţie, medicul ei a intrat în fugă în cameră şi le-a spus asistentelor să nu o mai pregătească pentru procedură.

Testele efectuate înainte de operaţie au arătat că doamna Allen, care lucrează ca fotograf în Detroit, rămăsese însărcinată pe cale naturală şi că nu era nevoie să treacă prin procedură.

Încântată de veste, Morgan a fost copleşită de emoţii, dar "a încercat să se stăpânească".

Asistentele au cumpărat baloane de la magazinul de la parter pentru a sărbători evenimentul, a povestit doamna Allen, care i-a dat vestea soţului ei de pe patul de spital.

"Au aranjat să fie un mod cu totul special când îi spun vestea bună soţului meu", a mărturisit ea.

Din cauza stării sale, sarcina a fost considerată de mare risc, iar Morgan a fost văzută de medici la fiecare trei zile.

După toate peripeţiile, părinţii au fost foarte bucuroşi să o întâmpine pe prima lor fiică, Lani, la 37 de săptămâni de sarcină, pe 11 martie 2021. Ea avea 2,267 kg.

"Când am ţinut-o pe Lani în braţe pentru prima dată, a fost cu adevărat incredibil", a spus ea. "Am rămas fără cuvinte - am simţit că totul a meritat.

"Am simţit că în sfârşit eram o familie".

Lani când s-a născut. (SWNS)
Lani când s-a născut. (SWNS)

Doamna Allen cu fiica sa Lani, după ce s-a născut. (SWNS)
Doamna Allen cu fiica sa Lani, după ce s-a născut. (SWNS)

Doamna Allen fusese diagnosticată anterior cu boala Graves, o afecţiune autoimună care poate provoca hipertiroidism şi restricţie de creştere. Micuţa Lani a moştenit această afecţiune şi, prin urmare, a stat în spital timp de o săptămână pentru ca medicii să o poată monitoriza.

Cuplul a fost emoţionat că Lani face parte din famailie, iar mama ei o descrie ca fiind extrem de amuzantă, sociabilă şi cu o inimă mare.

Domnul şi doamna Allen cu Lani. (SWNS)
Domnul şi doamna Allen cu Lani. (SWNS)

În mod miraculos, 16 luni mai târziu, Morgan Allen a rămas însărcinată cu cea de-a doua fiică a cuplului, Remi, care s-a născut pe 16 februarie 2023, cântărind 3,5 kilograme. De când au venit cele două fete în familia lor, Kyle Allen a spus că este fericit că este tată de fete.

"Sunt în culmea fericirii", a spus el. "Am aşteptat acest moment de atât de mult timp".

Domnul şi doamna Allen cu fiica lor Remi. (SWNS)
Domnul şi doamna Allen cu fiica lor Remi. (SWNS)

În ceea ce o priveşte pe Remi, mama ei spune că are o personalitate puternică, la fel ca sora ei, şi că este foarte amuzantă şi dulce.

"Întotdeauna am visat să fiu mamă, dar nu eram sigură că voi avea această şansă. Acum mă simt foarte împlinită, foarte norocoasă şi binecuvântată. Ştiu că mulţi oameni nu au rezultatul pe care l-am avut noi", a mărturisit Morgan.

Domnul şi doamna Allen cu fiicele Lani şi Remi. (SWNS)
Domnul şi doamna Allen cu fiicele Lani şi Remi. (SWNS)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor