Nicuşor Dan: Cioloş ştie că are uşile deschise la USR

Uniunea Salvaţi România este primul partid cu oameni care n-au mai făcut politică ce intră în Parlament, şi-a exprimat satisfacţia liderul USR Nicuşor Dan.
Nicusor Dan
Nicusor Dan (Florin Chirila/Epoch Times)

La scurt timp după ce s-a aflat că PSD a câştigat detaşat alegerile parlamentare, liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a declarat că premierul Dacian Cioloş ştie că are uşile deschise la USR.

"Votul de astăzi este un început. Pentru mulţi, ultimii ani au fost ani în care ne-am luptat cu ilegalităţi, cu abuzuri ale administraţiei publice, cu jaful din banii publici. Acum avem mai multă putere şi mai multe resurse şi promisiunea este că vom continua în aceeaşi direcţie. Vom fi ceea ce nu a existat până acum - partenerul cetăţeanului în relaţia cu autorităţile din România. Pentru un partid care a început de la zero în februarie 2016, acesta este un rezultat excepţional", a precizat Nicuşor Dan.

Deşi şi-ar fi dorit în mod natural un procent şi mai bun, preşedintele USR se declară totuşi mulţumit cu rezultatul obţinut (peste 8,5%).

"E un rezultat extraordinar pentru democraţia din România. E primul partid cu oameni care n-au mai făcut politică ce intră în Parlament. Vom face exact ceea ce facem în Consiliul General şi în consiliile locale - o să votăm proiectele bune, indiferent cine le propune, vom respinge proiectele proaste, vom semnala instituţiilor statului orice formă de abuz. Vom avea resurse să interacţionăm mai bine cu oamenii şi să le rezolvăm problemele", a completat Nicuşor Dan, în direct la Realitatea TV.

Referitor la Dacian Cioloş, Nicuşor Dan a subliniat că premierul "ştie că la USR are uşile deschise. Vom aştepta".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne