MotoGP - Valentino Rossi neagă zvonurile privind retragerea sa

Italianul Valentino Rossi la prima sa apariţie ca pilot al echipei Ducati la clasa MotoGP, 11 ian 2011. (VINCENZO PINTO / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
08.05.2012

Italianul Valentino Rossi, de şapte ori campion mondial la MotoGP, a respins marţi zvonurile retragerii sale la finalul sezonului, după un modest loc 9 pe care îl ocupă în Campionatul Mondial de motociclism-viteză 2012.

"Salut băieţi, zvonurile privind retragerea mea nu sunt adevărate! Vă dau întâlnire la Le Mans", scrie pilotul echipei Ducati pe reţeaua socială Twitter.

"Nu am intenţia să plec la finalul sezonului, este o poveste complet fabricată. Uneori, ziarele scriu lucruri neadevărate pentru a-şi face vânzarea", a adăugat el.

Potrivit unui ziar britanic, citând o sursă apropiată lui Rossi, italianul ar intenţiona să se retragă la finalul campionatului 2012.

În vârstă de 33 ani, Rossi a fost de 9 ori campion mondial, dintre care de 7 ori la categoria-regină, şi a câştigat 105 curse dintr-un total de 262 de Mari Premii disputate.

Însă, de când a părăsit Yamaha pentru Ducati la finalul lui 2010, el nu s-a infiltrat în lupta pentru titlul mondial, ultima sa victorie datând din 10 octombrie 2010, în Malayezia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor