Ministrul Cristian Ghinea îşi dă demisia: "A fost intens. Şi a fost o onoare!"

Unul dintre cei mai cunoscuţi miniştri ai Guvernului Cioloş - Cristian Ghinea - părăseşte echipa tehnocrată în prag de alegeri parlamentare. Motivul este de la sine înţeles.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Ministerul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, şi-a anunţat miercuri, pe contul său de Facebook, demisia din funcţie. Motivul? Va intra în cursa electorală.

"Ultima mea şedinţă ca membru în Guvernul Cioloş 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici şase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie. A fost intens. Şi a fost o onoare! De azi începe altceva", a scris Cristian Ghinea.

Ministrul Fondurilor Europene - care a dus o adevărată bătălie cu Sebastian Ghiţă & Co - a luat această decizie pentru a candida la alegerile parlamentare din partea Uniunii Salvaţi România, partidul condus de Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne