Membrii Guvernului Gavriliţa au depus jurământul în faţa preşedintelui R. Moldova

Guvernul Gavriliţa a depus jurământul în faţa preşedintelui RM
Guvernul Gavriliţa a depus jurământul în faţa preşedintelui RM (presedinte.md)

Membrii noului Cabinet de miniştri au depus vineri, jurământul în faţa preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul unei ceremonii oficiale.

„Am semnat Decretul privind numirea Guvernului condus de Natalia Gavriliţa, în baza votului de încredere acordat astăzi de Parlament, iar membrii Executivului au depus jurământul.

I-am felicitat pe noii miniştri pentru acest moment extrem de important - învestirea unui Guvern integru, susţinut de o majoritate parlamentară formată din oameni cinstiţi, este ceea ce şi-au dorit sute de mii de cetăţeni ai Republicii Moldova, care la 11 iulie au ieşit la vot cu speranţa de a schimba în bine situaţia din ţară. Este încununarea efortului a zeci de mii de oameni, care ani la rând au luptat contra regimurilor corupte şi a nedreptăţii”, a declarat Maia Sandu.

Şefa statului le-a dorit membrilor noului Guvern să-şi îndeplinească misiunea cu onoare, curaj şi dăruire.

„Provocările sunt mari, aşteptările cetăţenilor sunt şi mai mari. Membrii noului Guvern au sprijinul meu şi al majorităţii parlamentare. Acum este important ca fiecare decizie pe care o vor lua să pornească de la interesul şi nevoia cetăţeanului. Să fie într-un ceas bun”, a subliniat preşedintele.

Cabinetul de miniştri, în frunte cu Prim-ministrul Natalia Gavriliţa, a fost confirmat vineri, 6 august, de Parlament, cu votul a 61 de deputaţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe