MDRT va încheia un parteneriat cu tânăra alpinistă Crina Coco Popescu pentru promovarea Carpaţilor

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va încheia un parteneriat cu tânăra alpinistă Crina Coco Popescu pentru promovarea Munţilor Carpaţi, parteneriat ce va fi oficializat cel mai probabil în 2012, a declarat joi, la Mangalia, Elena Udrea.
Logo-ul de promovare al turismului în România. (sigla en)
Epoch Times România
15.07.2011

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va încheia un parteneriat cu tânăra alpinistă Crina Coco Popescu pentru promovarea Munţilor Carpaţi, parteneriat ce va fi oficializat cel mai probabil în 2012, a declarat joi, la Mangalia, Elena Udrea.

"Avem o discuţie cu Crinuţa Coco Popescu, cel mai tânăr alpinist. Ea a reprezentat deja brandul turistic al României la un eveniment la care a participat. Vom încheia şi cu ea un parteneriat pentru a promova Carpaţii, ea are vizibilitate pe această zonă", a spus Udrea.

Aceasta a precizat că MDRT va susţine orice propunere care va veni către minister, dacă aduce vizibilitate României.

"Am avut cu Crina un parteneriat, dar escaladarea nu s-a mai făcut, din motive care au ţinut de sănătatea domnişoarei alpinist, dar probabil anul viitor vom oficializa acest parteneriat", a adăugat Udrea.

Românca Crina Coco Popescu a devenit prima alpinistă din lume care termină circuitul Seven Volcanoes – cei mai înalţi vulcani de pe cele şapte continente.

Avem o discuţie cu Crinuţa Coco Popescu, cel mai tânăr alpinist. Ea a reprezentat deja brandul turistic al României la un eveniment la care a participat. Vom încheia şi cu ea un parteneriat pentru a promova Carpaţii, ea are vizibilitate pe această zonă. (Elena Udrea)

La cei 16 ani, Coco Popescu este totodată şi prima alpinistă care a urcat pe Mount Sidley. Coco Popescu a făcut parte din prima echipă de alpinişti care a urcat vreodată pe acest vulcan antarctic, alături de Alex Abramov, Mario Trimeri şi Scott Woolams.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a participat joi la inaugurarea obiectivelor realizate prin proiectul Turism Balnear şi de Agrement – Mangalia, finanţat prin programul PHARE 2006 Coeziune Economică şi Socială – Proiecte Mari de Infrastructură Regională.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor