Marian Rada cheamă suporterii rapidişti la meciul cu CFR

(Shaun Botterill / Getty Images)
Epoch Times România
24.08.2012

Marian Rada, antrenorul secund la Rapid Bucureşti, a declarat vineri că este foarte importantă prezenţa în număr mare a suporterilor giuleşteni la meciul cu CFR, de sâmbătă, din cadrul etapei a 6-a a Ligii I la fotbal.

"Prezenţa în număr mare a suporterilor echipei Rapid este esenţială pentru performanţă. Fără ei nu putem face aproape nimic. Ei ne dau viaţă şi ne stimulează. Când nu au fost lângă noi, am simţit lipsa lor. Ioan Andone ştie atmosfera din Giuleşti. După mine, CFR Cluj nu are nicio şansă în meciul cu formaţia noastră", a declarat Marian Rada, în cadrul unei conferinţe de presă.

Rada opina că Rapid are cea mai bună echipă, chiar dacă ocupă un loc la mijlocul clasamentului. "Chiar dacă nu am cunoscut înfrângerea în actuala ediţie de campionat, prin faptul că avem multe meciuri egale, numărul puncte acumulate este încă mic. După mine, Rapid este cea mai bună echipă din România. Cred că CFR Cluj trebuie să se concentreze, din punct de vedere sportiv, pe competiţia internă. Sigur, dacă avem în vedere banii, priorităţile se schimbă".

"Este frumos să jucăm cu echipe puternice, care au obiective şi să arătăm că suntem mai bune ca ele. Ştiu că Ioan Andone vine la Bucureşti să obţină o victorie", a mai menţionat tehnicianul giuleştean.

La rândul său, Ovidiu Herea opina că meciul va fi complicat. "Vom avea un meci foarte greu cu CFR Cluj. Această formaţie a obţinut rezultate bune, inclusiv în Europa. Eu am jucat în meciul câştigat cu scorul de 5-0, chiar pe terenul din Cluj. Dar, de atunci, datele s-au schimbat. Sunt alţi jucători, alţi antrenori".

Daniel Pancu a precizat, în cadrul conferinţei de presă de la Baza sportivă Pro Rapid, că vrea să revină cât mai repede în teren: "Eu sunt convocat pentru meciul de sâmbătă, însă nu sunt încă apt de joc. Mai aştept 2-3 jocuri amicale pentru a putea intra pe teren. Îmi doresc foarte mult să fiu din nou util echipei Rapid. Această generaţie de suporteri este obişnuită cu performanţa, cu rezultate bune şi foarte bune. Dar, să nu uităm ca Rapidul se susţine necondiţionat. Vreau să salut iniţiativa conducerii clubului de a reduce preţul biletelor de intrare pe stadionul Giuleşti. Noi vom dat mereu totul pentru culorile clubului nostru".

Meciul dintre Rapid Bucureşti şi CFR Cluj se va disputa sâmbătă, pe stadionul "Valentin Stănescu", începând cu ora 21,30.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor