Iohannis: "Voi merge în Piaţă dar nu voi anunţa nici ora, nici măcar ziua"

Şeful statului a anunţat vineri, după discuţiile cu reprezentanţi ai societăţii civile, că va veni în Piaţa Universităţii însă nu va anunţa când, pentru a nu face din asta un eveniment media.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Klaus Iohannis a confirmat, vineri, că le-a promis reprezentanţilor societăţii civile şi ai "străzii" că va merge în Piaţă, la protestatari, informează Agerpres. Şeful statului a ţinut să precizeze că nu va anunţa nici ora, nici ziua, pentru a nu face din asta un eveniment media.

"Am primit multiple invitaţii de a merge în Piaţă şi am promis că voi merge, dar nu voi anunţa nici ora, nici măcar ziua, pentru că nu vreau să fac din asta un eveniment media", a declarat Iohannis.

Reamintim că informaţia despre o iminentă vizită a preşedintelui în Piaţă, unde a fost chemat în repetate rânduri de protestatari, a fost anunţată anterior de reprezentanţii societăţii civile care au participat astăzi la discuţii cu şeful statului.

"Multă lume i-a transmis că ar fi bine să vină în Piaţă. Va veni în Piaţă, dar când, nu vom şti nici noi, nici dumneavoastră", a declarat Sorin Ioniţă, reprezentantul Expert Forum.

Totodată, preşedintele a mai anunţat că va convoca o nouă rundă de consultări la începutul săptămânii viitoare, precizând că este posibil ca la sfârşitul săptămânii viitoare să vină deja cu o concluzie pe care să o poată prezenta public.

"Este evident că trebuie să se înţeleagă partidele politice asupra unui program minimal. (...) Eu sunt optimist, voi convoca o nouă rundă de consultări pentru începutul săptămânii viitoare şi e posibil ca, poate deja la sfârşitul săptămânii viitoare, să avem o concluzie cu care pot să vin în faţa publicului", a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne