Inspectorii ANAF huiduiţi de turiştii din Vama Veche (Video)

ANAF la Vama  Veche, 1 mai 2015.
ANAF la Vama  Veche, 1 mai 2015. (Andi Laslau)

Renumiţi pentru zelul lor de a închide micile restaurante, butice, covrigării, pentru inadvertenţe fiscale de doar câţiva lei, inspectorii ANAF au fost huiduiţi la scenă deschisă de turiştii veniţi să-şi petreacă vacanţa de 1 Mai la Vama Veche.

Potrivit evz.ro, turiştii au fost indignaţi după ce 26 de autoturisme cu inspectori antifraudă au descins în Vama Veche cu girofaruri, semnale luminoase şi acustice.

Conform preşedintelui Asociaţiei Patronale a Hotelierilor, Nicoale Bucovală este prima dată după 1990 când la deschiderea sezonului estival se efectuează astfel de controale în masă iar asemenea măsuri în forţă nu ar fi trebuit să se întâmple.

Inspectorii au intrat în mai multe unităţi pentru a efectua controale iar la ieşireadintr-o terasă, parbrizul unei maşini ANAF a fost găsit spart, iar celelalte maşini murdărite. Alte maşini au fost găsite cu bonuri înghesuite sub ştergătoare.

Comercianţii din Vamă sunt disperaţi, lucrează sub presiune de teamă ca ANAF să nu îi amedeze pentru ceva mărunţis pe care nu au apucat să-l bage pe bon, în condiţiile cozilor mari de la terase şi magazine, a relatat pentru Epoch Times, Andi Laslau, producător la Naşul TV,

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.