Hochei: Vladimir Putin felicită echipa Rusiei, campioana mondială

(Elsa / Getty Images)
Epoch Times România
21.05.2012

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a felicitat echipa de hochei pe gheaţă a Rusiei, care a cucerit duminică titlul de campioană mondială, a anunţat Kremlinul.

 

"Vladimir Putin a susţinut echipa noastră din faţa televizorului şi a urmărit finala de la început la sfârşit, la fel cum a făcut la majoritatea meciurilor echipei Rusiei la Campionatul Mondial", s-a anunţat într-un comunicat dat publicităţii de palatul Kremlin, citat de agenţia Ria Novosti.

"Jucătorii noştri au demonstrat încă o dată că sunt cei mai buni din lume şi ne-au dat un motiv în plus să fim mândri de ţara noastră", se mai arată în comunicat.

Rusia a cucerit titlul mondial la hochei pe gheaţă după ce a întrecut Slovacia cu scorul de 6-2 în finala Campionatului Mondial, duminică la Helsinki. Această victorie a declanşat o explozie de bucurie la Moscova, unde sute de automobilişti au traversat centrul oraşului într-un concert asurzitor de claxoane şi arborând steaguri în culorile naţionale.

Vladimir Putin este el însuşi un practicant de hochei, sport pe care l-a deprins nu cu mult timp în urmă, participând chiar la câteva meciuri demonstrative.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor