Garanti Bank acordă credite agricultorilor beneficiari ai Schemei de Plată Unice pe Suprafaţă

. (photos.com)
Epoch Times România
21.08.2012

Garanti Bank anunţă că va finanţa până la 90% din valoarea sumelor cuvenite beneficiarilor eligibili în cadrul Schemei de Plată Unică pe Suprafaţă (SAPS).

Garanti Bank a încheiat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) şi Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii S.A. (FNGCIMM) convenţiile privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii schemei de plată unică pe suprafaţă (SAPS) - campania 2012.

Schema de plată unică pe suprafaţă constă în acordarea unei sume uniforme pe hectar, o singură dată pe an, indiferent de stadiul producţiei, respectiv 100 euro(ha, plătibili în lei.

Creditele vor fi acordate în lei si urmează a fi rambursate în momentul încasării subvenţiilor SAPS virate de către APIA în conturile beneficiarilor, deschise la Garanti Bank. În acelaşi timp, FGCR sau FNGCIMM poate garanta până la 80% din valoarea creditului acordat.

Garanti Bank este o bancă universală, oferind o gamă completă de produse pentru toate segmentele de business - retail, IMM şi corporate.

Garanti Bank are o reţea de 78 de agenţii şi 225 ATM-uri, în timp ce numărul de POS-uri a depăşit 7.400.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor