Gala Fightmania, o competiţie de arte marţiale în premieră pe litoral

Epoch Times România
14.07.2012

Gala Fightmania, o competiţie de arte marţiale în premieră pe litoral, se va desfăşura sâmbătă seară la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa cu participarea sportivilor de la cluburi din judeţ.

Reprezentantul uneia dintre firmele organizatoare ale evenimentului, Andrei Amza, a declarat, într-o conferinţă de presă, că Fightmania este un eveniment conceput pentru dezvoltarea şi promovarea sportivilor constănţeni practicanţi de arte marţiale.

"Este pentru prima dată când un grup de oameni din Constanţa organizează un astfel de eveniment, la un nivel înalt. (...) Turneul va prezenta o serie de meciuri din diferite stiluri şi regulamente de arte marţiale, printre care K1, Kickboxing, Mixed Martial Arts, Keru Kento MMA", a spus Amza.

Potrivit acestuia, elementul principal al evenimentului este desfăşurarea în premieră la Constanţa a unui Turneu Piramidal K1, la care vor participa opt sportivi. Ei vor lupta pentru a ajunge în vârful piramidei, iar cel mai bun va fi premiat cu 1.000 de lei, trofeul Fightmania şi o diplomă, având totodată şansa de a putea lupta pentru centura mondială a ligii Sharks Fight Championship (SFC) care va avea loc în decembrie.

Pe lângă turneul piramidal, spectatorii vor putea să vadă o serie de superfight-uri în care "se vor da picioare şi pumni grei pentru supremaţie şi afirmare", conform organizatorilor evenimentului.

Arbitru la centru va fi unul dintre cei mai cunoscuţi luptători K1 din România, campionul mondial şi european Markos Bela.

Competiţia Fightmania este organizată de clubul sportiv Keru Kento Constanţa în parteneriat cu Evenimente Constanţa, cu sprijinul Federaţiei Române de Krav Maga Kapap Defensystem şi al Ligii SFC.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor