Fotbal: Viorel Hizo a plecat de la FC Braşov după nici 24 de ore de la prezentare

Epoch Times România
18.09.2012

La nici 24 de ore după ce a fost prezentat ca noul antrenor al echipei FC Braşov, Viorel Hizo a părăsit gruparea de sub Tâmpa.

"Din cauza unor evenimente regretabile şi independente de voinţa clubului, până la lămurirea situaţiei existente la nivelul conducerii tehnice a echipei noastre, de pregătirea jucătorilor "stegari" se va ocupa cuplul de antrenori format din Adrian Szabo şi Andrei Santa", anunţă clubul braşovean pe site-ul său oficial.

Deşi Hizo fusese prezentat oficial luni, în cadrul unei conferinţe de presă, de patronul echipei Ioan Neculaie, marţi dimineaţă, prima parte a antrenamentului a fost condusă de fostul antrenor Ionuţ Badea, aflat încă sub contract cu clubul.

Patronul echipei a confirmat faptul că Hizo a decis în final să nu dea curs ofertei clubului braşovean, mai ales că, potrivit unor surse apropiate tehnicianului, ar exista semnale că ar fi dorit de Adrian Porumboiu la FC Vaslui.

"Dimineaţă a fost o situaţie delicată că s-au dus amândoi la antrenament. Hizo s-a supărat şi a plecat. Nu ştiu ce o să se întâmple şi nici dacă se întoarce Badea pe bancă...", a declarat Ioan Neculaie pe site-urile de sport.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor