Fotbal: Ţucudean, cel mai bun jucător al Supercupei

Epoch Times România
15.07.2012

Atacantul dinamovist George Ţucudean a fost declarat cel mai bun om al Supercupei României la fotbal, ediţia 2012, după ce a marcat ambele goluri ale echipei sale, victorioasă la loviturile de departajare în faţa lui CFR Cluj, sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Intrat la pauză în locul lui Marius Niculae, Ţucudean a punctat în minutele 61 şi 101, dar a ratat lovitura sa de departajare. El a fost recompensat de sponsorul competiţiei, Timişoreana, cu un trofeu reprezentând o gheată de fotbal de dimensiune foarte mare.

Dinamo Bucureşti a câştigat Supercupa, după ce a învins pe CFR Cluj cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare. Scorul a fost egal după 90 de minute, 1-1, şi după prelungiri, 2-2.

Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a premiat echipa învinsă, CFR Cluj, campioana României, şi brigada de arbitri, în timp ce echipa câştigătoare a Supercupei şi deţinătoarea Cupei României, Dinamo, a fost premiată de Carmen Tocală, preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.

Dinamoviştii au sărbătorit apoi succesul alături de suporteri, în peluză, şi chiar le-au dat acestora trofeul pentru câteva momente. Fanii au scandat numele echipei Dinamo, pe al căpitanului Marius Niculae, care ar putea părăsi echipa după acest meci, dar şi pe al antrenorului Dario Bonetti, care se află la al doilea trofeu cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare în două luni, după ce a câştigat şi Cupa României.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor