Fotbal: Serbia vrea să schimbe locaţia meciului cu Belgia din preliminariile CM 2014

Epoch Times România
18.09.2012

Federaţia sârbă de fotbal doreşte să mute meciul primei sale reprezentative cu Belgia, programat pe 12 octombrie în preliminariile CM 2014, de la Belgrad la Novi Sad, pentru a evita conduita ostilă a fanilor din capitala sârbă, a anunţat marţi selecţionerul Sinişa Mihajlovic.

Serbia a avut 15.000 de fani entuziaşti la meciul cu Ţara Galilor (6-1), de săptămâna trecută, şi Mihajlovic este optimist că UEFA şi federaţia belgiană vor fi de acord.

"Este decizia belgienilor de a accepta modificarea şi UEFA o poate aproba, dar dacă nu vor să joace la Novi Sad, nu avem altă variantă decât programarea iniţială de la Belgrad, a declarat selecţionerul de 43 ani.

Mihajlovic a adăugat că jucătorii s-au săturat de insulte şi fluierături la Belgrad, unde până şi oaspeţii se simt mai bine, şi vor să joace la Novi Sad.

Serbia ocupă primul loc în grupa A, cu 4 puncte din 2 jocuri, iar după meciul cu Belgia va juca în deplasare cu Muntenegru (16 octombrie).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor