Fotbal: Preliminariile CM 2014 - Meciul dintre Polonia şi Anglia, amânat pentru miercuri

(Michael Regan / Getty Images)
Epoch Times România
17.10.2012

Meciul dintre selecţionatele Poloniei şi Angliei, din cadrul Grupei H a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2014, care ar fi trebuit să se dispute marţi seara la Varşovia, a fost amânat pentru miercuri din cauza precipitaţiilor puternice care s-au abătut asupra capitalei poloneze.

Ploaia torenţială care a căzut înainte de meci a îmbibat cu apă gazonul Stadionului Naţional din Varşovia, care a devenit impracticabil, obligându-i pe oficiali să amâne partida, după ce au efectuat mai multe inspecţii ale terenului.

Stadionul din capitala Poloniei, construit după un proiect asemănător cu Arena Naţională din Bucureşti, în vederea EURO 2012, dispune de acoperiş retractabil, care nu a fost însă închis.

Purtătoarea de cuvânt a Federaţiei poloneze de fotbal a precizat că niciunul dintre reprezentanţii celor două selecţionate şi nici delegatul FIFA nu a dorit să ia decizia tragerii acoperişului.

"Niciuna dintre părţi nu a dorit o asemenea soluţie. Ştiam că vor fi ploi puternice, însă nu puteam prevedea sută la sută că vor fi astfel de averse", a precizat Agnieszka Olejkowska.

Partida dintre Polonia şi Anglia se va disputa miercuri de la ora 18,00 (ora României).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor