Fotbal: Lucescu, Andone şi Gabor au primit titlurile de "cetăţeni de onoare ai municipiului Hunedoara"

Epoch Times România
18.01.2013

Antrenorii Mircea Lucescu, Ioan Andone, Romulus Gabor, Remus Vlad şi fostul preşedinte al clubului Corvinul Hunedoara, Gelu Simoc, au fost primit vineri titlurile de cetăţeni de onoare ai municipiului Hunedoara, în cadrul unei ceremonii la care au fost prezenţi consilierii locali ai oraşului şi mai mulţi invitaţi.

La festivitate au participat toţi cei nominalizaţi, cu excepţia antrenorului Mircea Lucescu, acesta aflându-se în pregătiri cu echipa de fotbal Şahtior Doneţk.

Antrenorul Ioan Andone, fotbalist în perioada de glorie a echipei Corvinul Hunedoara, din anii 80, a declarat că este extrem de emoţionat de faptul că activitatea sa a fost apreciată de reprezentanţii comunităţii locale din Hunedoara, oraş în care a debutat ca jucător la clubul Corvinul.

"Eu nu am uitat de unde am plecat şi se pare că nici oamenii de aici nu m-au uitat. Sunt tânăr şi cred că voi mai face cinste oraşului", a spus Andone.

Alături de el s-a aflat fostul fotbalist Romulus Gabor, care a afirmat în faţa asistenţei că este "mândru" că a făcut cinste municipiului Hunedoara.

Proiectul de hotărâre prin care au fost acordate titlurile de "cetăţeni de onoare" celor cinci oameni de sport din Hunedoara a fost iniţiat de viceprimarul municipiului, Dan Bobouţanu. "Prin faptele lor din viaţa de zi cu zi şi performanţele obţinute pe terenul de fotbal domnii Mircea Lucescu, Ioan Andone, Romulus Gabor, Remus Vlad şi Gelu Simoc au creat şi vor crea o imagine pozitivă fotbalului hunedorean şi oraşului Hunedoara. Ei merită tot respectul comunităţii", a spus Bobouţanu, mulţumind consilierilor locali şi primarului municipiului că au fost de acord cu iniţiativa sa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor