Fotbal - Liga Campionilor: Galatasaray îşi joacă ultima şansă contra lui CFR Cluj

(Stuart Franklin / Bongarts / Getty Images)
Epoch Times România
22.10.2012

Învinsă în primele sale două meciuri din Grupa H a Ligii Campionilor, Galatasaray Istanbul îşi joacă marţi, pe teren propriu, cu CFR Cluj, ultima şansă de a se califica în optimile competiţiei, scrie EFE, citată de Agerpres.

Echipa turcă nu are niciun gol marcat în actuala ediţie a Ligii Campionilor. Dacă 0-1 în deplasare cu Manchester United a fost un rezultat onorabil, în schimb eşecul de acasă cu Braga (0-2) a însemnat o umilinţă. Presa se aşteaptă ca formaţia din Istanbul să atace de la începutul meciului, deoarece un egal nu i-ar fi de folos.

Galata nu va conta pe două din vedetele echipei, mijlocaşul Hamit Altintop şi fundaşul Semih Kaya, ambii accidentaţi. În schimb, mijlocaşul Selcuk Inan s-a refăcut după o accidentare şi poate fi titular.

"În campionat ne putem îndrepta paşii greşiţi, însă în acest meci nu este posibil", a spus antrenorul Fatih Terim.

La rândul său, CFR caută a doua victorie în faza grupelor, ce i-ar mări şansele de a obţine prima calificare în optimi.

După înfrângerea din ultima etapă a Ligii I, care a făcut ca echipa să cadă pe locul 9, jucătorii sunt uniţi ca să salveze capul antrenorului Ioan Andone şi să meargă mai departe în Liga Campionilor.

Căpitanul echipei, portughezul Ricardo Cadu, a spus că jucătorii luptă pentru Andone, pentru grup. Totodată, golgheterul grec Pantelis Kapetanos a afirmat că echipa are nevoie de un rezultat bun pentru a se califica.

EFE anunţă următoarele echipe probabile:

Galatasaray: Muslera - Nounkeu, Hakan, Eboué - Selcuk Inan, Felipe Melo, Riera, Emre Colak, Amrabat - Umut Yilmaz, Bulut.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - G. Mureşan, Godemeche, Valente, Sougou, Bastos - Kapetanos.

Arbitru: Mauro Tonolini (Italia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor