Fotbal: Laurenţiu Reghecampf - "Ne dorim să câştigăm meciul cu Molde"

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Al Hilal. (THOMAS KIENZLE / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
24.10.2012

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a declarat miercuri că doreşte victoria, în meciul cu Molde FK (Norvegia), din cadrul competiţiei Europa League.

"Cel mai important lucru este că jucătorii sunt sănătoşi. Ne dorim foarte mult să câştigăm meciul cu Molde", a spus tehnicianul formaţiei din Ghencea.

Laurenţiu Reghecampf a fost întrebat cum comentează faptul că oaspeţii vor menaja câţiva jucători pentru confruntările din campionatul intern. "Foarte bine. Pe noi nu ne interesează ce face Molde. Noi vrem să câştigăm meciul, să facem un joc bun, pe un stadion plin. Ne interesează mai mult echipa noastră".

În continuare, el a precizat: "Noi nu am menajat niciodată un jucător, am introdus mereu în teren fotbaliştii cei mai odihniţi şi cei mai în formă".

"Molde este o formaţie foarte puternică, am văzut ultimul meci din campionatul norvegian. Nu este o echipă pe care vom putea să o învingem uşor. Am mai spus că toate echipele din grupa noastră au şanse să se califice", a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul a mai spus că îşi încurajează mereu jucătorii: "Este foarte important ca echipa să fie puternică din punct de vedere psihic. După fiecare antrenament le spun ce au de făcut, le reamintesc faptul că sunt pe primul loc în campionatul intern şi sunt 10 jucători convocaţi la echipele naţionale. Avem deci jucători puternici".

Întrebat dacă se mulţumeşte cu un egal, în confrunarea cu Molde, Laurenţiu Reghecampf a răspuns: "Nu. Dorim să câştigăm meciul de joi. Orice punct este foarte important, dar noi ne dorim să câştigăm fiecare partidă. Să vedem se o să fie concret pe terenul de fotbal".

Alexandru Bourceanu, căpitanul echipei Steaua Bucureşti, a spus la rândul său: "Din câte îmi dau seama, Molde este o formaţie puternică. Noi dorim să jucăm bine şi să învingem. Ne bucurăm că o să avem mulţi spectatori la meciul de joi. Faptul că suntem atât de urmăriţi este şi datorită nouă. Am muncit, am ajuns la un nivel foarte bun. Suntem cea mai iubită echipă".

Întrebat dacă se simte mai obosit, în comparaţie cu anii trecuţi, Alexandru Bourceanu a răspuns: "Nu. Mă simt bine, la fel ca şi anii trecuţi. Trebuie să vorbiţi şi cu ceilalţi fotbalişti, cum se simt după atâtea antrenamente şi meciuri".

Meciurile organizate de UEFA în perioada 23-25 octombrie sunt tot atâtea ocazii pentru a sublinia angajamentul UEFA pentru eliminarea din fotbalul european a rasismului, intoleranţei şi xenofobiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor