Fotbal: Gigi Becali - "Suntem proştii proştilor"

Epoch Times România
13.09.2010

Gigi Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, nu a mai putut suporta umilinţa înfrângerii din meciul cu Unirea Urziceni, şi a părăsit tribuna oficială cu 10 minute înainte de fluierul final.

"Sunt idiot că investesc în fotbal. Nu mă pricep. Suntem proştii proştilor dacă nu am reuşit să îi batem. Nu am ce să mai spun, sunt foarte supărat", a tunat Gigi la ieşirea din stadion, după cum informează ziare.com.

Apoi, el a precizat că antrenorul Ilie Dumitrescu nu este în pericol de a fi demis: "Nu ştiu de ce jucăm aşa. Nu e în niciun pericol Ilie, va merge până la finalul campionatului, indiferent de rezultat. Este o umilinţă mai mare decât cea de la meciul cu Buzăul, noi am luat 7 jucători de la echipa asta şi am dat 7 copii. Mai bine luam jucătorii de la echipa a doua şi, pac, băteam Urziceniul. De ce sa mă mai chinui. Bucşaru nu a respectat convenţia. Au jucat patru jucători de la Steaua 2 şi nu trebuia să joace niciunul".

În continuare, el a menţionat: "Dacă era 0-0, nu eram supărat. Dar să te şi bată, deja e prea mult pentru mine. Am vrut să fac o echipă mare, ce sa fac? Am dat nişte bani pe nişte jucători şi degeaba. Dacă nu luam campionatul, nu mai investesc niciun ban. Înseamnă că nu am nicio treabă cu acest fenomen şi trebuie să renunţ. Sper să fie un accident. Sunt un idiot, ce sa fac?".

Unirea Urziceni a învins pe Steaua Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I Bergenbier la fotbal şi a produs o mare surpriză.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Antonio Semedo (61), fost jucător la Steaua.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor