Fotbal: Fostul preşedinte al lui Real Madrid nu exclude o posibilă plecare a lui Cristiano Ronaldo

Fostul preşedinte al clubului spaniol de fotbal Real Madrid, Ramon Calderon. (Denis Doyle / Getty Images)
Epoch Times România
14.09.2012

Fostul preşedinte al clubului spaniol de fotbal Real Madrid, Ramon Calderon, cel care a negociat transferul lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United, pentru fabuloasa sumă de 96 milioane euro, nu exclude o posibilă plecare a fotbalistului portughez de la campioana en titre a Spaniei.

"Da, Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Real. Dacă un jucător nu vrea să rămână la o echipă, atunci e mai bine să plece", a declarat fostul număr 1 al grupării madrilene.

Calderon a comparat situaţia lui Ronaldo cu cea a brazilianului Robinho, care nu a mai dorit să continue la Real Madrid, după trei sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu.

"În trecut, ne-am confruntat cu o situaţie asemănătoare, cea a lui Robinho, pe care l-am cumpărat cu 24 milioane euro şi l-am vândut apoi la Manchester City pentru 48 de milioane. Pot să spun că a fost o afacere bună", a precizat Ramon Calderon.

Cristiano Ronaldo ar putea urma acelaşi traseu ca şi Robinho (ajuns între timp la AC Milan), englezii de la Manchester City arătându-se extrem de interesaţi de starul lusitan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor