Fotbal: Ferrari-ul accidentat al lui Cristiano Ronaldo, în vânzare pe eBay

Cristiano Ronaldo (PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
08.03.2013

Maşina Ferrari accidentată a fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo va fi pus la vânzare pe eBay, după un acord între proprietarul garajului şi al automobilului şi site-ul de licitaţie care întrerupsese vânzarea, a anunţat avocatul vânzătorului.

"Acesta a fost scopul întregii operaţiuni, suntem foarte satisfăcuţi să putem finaliza acest acord", a declarat maestrul Renaud Bettcher, avocat al Star Autos, garajul de la marginea oraşului Strasbourg care a făcut acest anunţ.

Cristiano Ronaldo şi-a accidentat Ferrari-ul cu o valoare iniţială de 250.000 euro, lovind o barieră de pe şoseaua spre aeroportul din Manchester (Marea Britanie), din 2009. Accidentul a avut loc cu o săptămână înaintea decernării Balonului de Aur 2008 tânărului fotbalist, pe atunci la Manchester United.

Avocatul a confirmat, pe de altă parte, că va fi virată o compensaţie prin intermediul eBay, suma fiind confidenţială. Potrivit cotidianului francez Dernieres Nouvelles d"Alsace, proprietarul garajului va primi 20.000 de euro daune de la eBay. Societatea franceză a contactat site-ul de vânzări online, după ce acesta suprimase anunţul publicat de Star Autos, "din motive de securitate".

Temându-se că ar putea fi vorba de un anunţ fals, eBay a cerut Star Autos probe care să stabilească identitatea fostului proprietar, probe furnizate de 3 ori de avocatul Bettcher.

Vânzătorul de vehicule accidentate, care a cumpărat Ferrari de la un garaj portughez pentru 33.000 euro, a lansat licitaţia de la 50.000 euro. În momentul suprimării anunţului, licitaţia ajunsese la 125.000 euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor