Fotbal: Dumitru Dragomir a felicitat Steaua pentru calificarea în optimile de finală ale Europa League

Steaua Bucureşti (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
26.02.2013

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a felicitat marţi formaţia Steaua Bucureşti, pentru performanţa de a se califica în optimile de finală ale Europa League, după ce a învins pe Ajax Amsterdam cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare.

"Am avut o săptămână încărcată, cu succesul Stelei, nu numai din campionatul intern, dar şi în meciul cu Ajax Amsterdam. Performanţa Stelei este absolut excepţională pentru fotbalul românesc. Faptul că am eliminat o câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni, asta spune mult. Fotbalul olandez are performanţe mai mari decât fotbalul românesc", a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele LPF a spus că "Steaua are câţiva jucători de mare valoare, pe care echipa naţională de fotbal a României se va baza în viitor".

În continuare, el a precizat că vrea să remarce următorii fotbalişti: Gardoş, Latovlevici, Chiricheş, Chipciu, Popa, Filip şi Nikolic, atât cât a intrat.

Despre confruntarea dintre Steaua şi Chelsea, Dumitru Dragomir a spus că şansele sunt egale, 50-50 la sută.

"Vreau să felicit galeriile de la Steaua, am înţeles că sunt două, pentru modul în care s-au comportat la meciul cu formaţia olandeză", a mai spus conducătorul LPF.

Steaua Bucureşti a reuşit calificarea în optimile de finală ale Europa League la fotbal, după ce a învins pe Ajax Amsterdam cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, joi seara, pe Arena Naţională din Capitală, în manşa a doua a şaisprezecimilor de finală, scorul fiind de 2-0 după prelungiri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor