Fotbal - Cupa Angliei: Chelsea vrea s-o imite pe Real şi să câştige pe Old Trafford

Chelsea vrea s-o imite pe Real Madrid şi să câştige pe Old Trafford contra lui Manchester United, duminică, în şocul sferturilor de finală ale Cupei Angliei la fotbal, scrie AFP.
Epoch Times România
08.03.2013
Chelsea vrea s-o imite pe Real Madrid şi să câştige pe Old Trafford contra lui Manchester United, duminică, în şocul sferturilor de finală ale Cupei Angliei la fotbal, scrie AFP.

Chelsea nu a pregătit prea bine acest meci, cedând cu 0-1 joi în faţa Stelei Bucureşti, în turul optimilor Europa League. Cu toate acestea, londonezii vor să profite de atmosfera din tabăra lui United, după eşecul în faţa lui Real (1-2), ce a pus capăt marţi unei serii de 18 meciuri fără înfrângere în toate competiţiile.

Lider în Premier League, cu un avans de 12 puncte în faţa concitadinei City, cu 10 etape rămase de disputat, United nu mai poate trece în palmares o nouă Ligă a Campionilor, dar s-ar mulţumi cu dubla campionat(Cupa Angliei. Echipa antrenată de Alex Ferguson n-a mai câştigat FA Cup din 2004.

Chelsea este o mare specialistă a competiţiei, cu patru victorii în ultimele şase ediţii, cea din urmă chiar anul trecut, după o finală cu Liverpool.

Spaniolul Rafael Benitez este obligat să câştige un trofeu dacă vrea să rămână la Chelsea în sezonul viitor.

La Manchester va reveni duminică Wayne Rooney, rezervă la începutul jocului de marţi, "din motive pur tactice", potrivit lui Ferguson. Acesta a dezminţit vineri zvonurile legate de plecarea atacantului la finalul sezonului.

Iată programul meciurilor din sferturile de finală ale "FA Cup"

Sâmbătă, 9 martie

Everton (D1) - Wigan Athletic (D1)

Manchester City (D1) - Barnsley (D2)

Duminică, 10 martie

Manchester United (D1) - Chelsea (D1)

Millwall (D2) - Blackburn (D2)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor