Fotbal: Cristi Borcea - "Nu vom renunţa aşa uşor la luptă"

FC Dinamo Bucuresti. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
18.03.2012

Preşedintele executiv al clubului Dinamo Bucureşti, Cristi Borcea, operat recent la inimă, nu a ţinut cont de recomăndarile medicilor şi a urmărit meciul cu Sportul Studenţesc (1-3) de la o fereastră a Spitalului de Urgenţă Floreasca, aflat în imediata apropiere a stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

La câteva ore după înfrângerea pe teren propriu în faţa Sportului, Borcea a transmis către toţi dinamoviştii un mesaj prin intermediul site-ului oficial al clubului, în care a precizat că alb-roşii nu vor renunţa "aşa uşor" la lupta pentru titlu, în ciuda acestui eşec.

"Echipa are maturitatea necesară să treacă peste eşecul cu Sportul. Jucători ca Niculae, Dănciulescu, Cătălin Munteanu ştiu ce înseamnă tradiţia şi performanţa în Ştefan cel Mare şi vor aduna tot lotul în jurul lor pentru a da dovadă de atitudine şi mentalitate de dinamovist. Mă bucur că urmează meciurile cu Oţelul, Vaslui şi Rapid pentru că echipa a renăscut întotdeauna în partidele cu intensitate maximă. În astfel de momente trebuie să vezi unde ai greşit şi să reacţionezi imediat, iar cel mai bun prilej este, repet, deplasarea de la Galaţi. Sper că am învăţat cu toţii din greşelile făcute în ultimele sezoane, când am dominat campionatul şi am pierdut titlul pe ultima sută de metri. Este o şansă imensă pentru toţi jucătorii să realizeze eventul în acest an. Am mare încredere că vom câştiga la Galaţi, iar echipa va avea o determinare specifică mentalităţii lui Dinamo", a precizat Borcea, care promite că Dinamo "le va crea din nou insonmii adversarilor".

"Mulţi adversari ne vor căzuţi, dar nu vom renunţa aşa uşor la luptă! Începând cu meciul de la Galaţi le vom crea din nou insomnii adversarilor. Să nu uităm de erorile de arbitraj pentru că am observat că se trece foarte repede la alte subiecte când este vorba de greşeli decisive împotriva noastră. Dinamo a fost egalată la Tg. Jiu de asistentul Şovre, dar nimeni nu spune nimic. La 1-1, cu Sportul am avut un penalty neacordat de Balaj, uitati-va la reluări!", a adăugat conducătorul dinamovist, care nu i-a uitat nici pe fanii "câinilor roşii".

"Vreau să le mulţumesc suporterilor că au fost alături de echipă. Sunt convins că Dinamo va reveni în fruntea clasamentului cu fanii alături de echipă şi cu arbitraje corecte", mai spune Cristian Borcea în finalul mesajului său.

Dinamo a pierdut poziţia de lider al clasamentului după înfrângerea de pe teren propriu cu Sportul Studenţesc, elevii lui Liviu Ciobotariu afându-se acum pe locul secund, la 2 puncte în spatele formaţiei CFR Cluj, care a câştigat cu 2-0 partida de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor