Fotbal: Constantin Zotta - "Rapidul are prima şansă în confruntarea cu Delta Tulcea "

(ADRIAN DENNIS/AFP/Getty Images)
Epoch Times România
03.10.2012

Constantin Zotta, preşedintele Clubului Rapid Bucureşti, a precizat miercuri că formaţia giuleşteană are prima şansă în meciul cu Delta Tulcea, din optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana la fotbal.

"Este clar că Rapid Bucureşti are prima şansă în confruntarea cu Delta Tulcea. Unul dintre obiectivele noastre, iar la acest moment pare să fie cel mai apropiat, este cucerirea Cupei României, mai ales că ne dorim o revanşă. Anul trecut am pierdut meciul din finală cu echipa Dinamo Bucureşti, chiar dacă am jucat mai bine, dar aşa este fotbalul", a spus Constantin Zotta.

La întâlnirea cu jurnaliştii de la Casa Fotbalului, preşedintele Rapidului a mai menţionat: "Noi respectăm echipa tulceană. Ştiu că au jucători valoroşi, ştiu că sunt ambiţioşi şi îşi doresc mult o performanţă bună. Dar eu cred că avem prima şansă".

Despre evoluţia giuleştenilor din campionat, Constantin Zotta a mai spus: "Dacă o să jucăm din ce în ce mai bine, dacă o să arătăm un joc mai spectaculos şi mai eficient, eu sunt sigur că Rapid Bucureşti se poate redresa. Mai sunt multe etape de jucat, mai avem şi o restanţă. La nivel teoretic cel puţin întâlnim echipe mai slab cotate ca Rapidul şi am putea acumula nişte puncte care ne pot plasa într-o poziţie superioară în clasamentul campionatului intern. Totul este posibil, dar cu aceste condiţii. Chiar putem spera la mai mult".

"Nu ne temem de restanţa cu Dinamo Bucureşti, mai avem două etape până atunci. Dacă obţinem două victorii, vom merge pe Arena Naţională cu un alt moral", a mai declarat Zotta.

Miercuri a avut loc la Casa Fotbalului din Bucureşti tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana la fotbal. Unul dintre cele opt jocuri este FC Delta Tulcea - Rapid Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor