Fotbal. CFR Cluj - Steaua Bucureşti 1-1

CFR Cluj şi Steaua Bucureşti au remizat duminică seara pe stadionul "Dr Constantin Rădulescu", scor final 1-1 (0-1), într-un meci din etapa a 22-a Ligii I de fotbal.
(FC Steaua Bucuresti/facebook)

Echipa de fotbal CFR Cluj-Napoca a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul din etapa a 22-a Ligii I susţinut în compania vicecampioanei României, FC Steaua Bucureşti. Partida, afectată pe alocuri de ceaţă, a fost una importantă în perspectiva luptei pentru calificarea în play-off.

Protagoniştii serii au fost Denis Alibec, care la prima sa evoluţie pentru 'roş-albaştri', a reuşit deschiderea scorului în urma unei lovituri de la unsprezece metri (min. 16) şi Ciprian Deac, care a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în partea a doua a întâlnirii (min. 58).

Meciul a fost unul calitativ, cu ocazii de ambele părţi, în care gazdele au irosit un penalty prin mijlocaşul portughez Filipe Nascimento (min. 32), iar arbitru gălăţean Adrian Viorel Cojocaru a eliminat câte un jucător de la fiecare echipă (Denis Alibec - min. 43 şi Ciprian Deac - min. 71).

"Un joc bun. Am început mai greu, au avut ei mai multe ocazii de a marca. După golul lor, am jucat mai bine, dar din păcate am ratat acel penalty. Pentru primul meci, 1-1 nu e rău." a comentat antrenorul Vasile Miriuţă la finalul partidei.

La rândul său, tehnicianul grupării din Ghencea, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că au fost multe greşeli de arbitraj ce a influenţat până la urmă rezultatul final al jocului, în urma numărului de ocazii elevii săi trebuiau să fie victorioşi.

"Au fost foarte multe greşeli de arbitraj, asta a contat. I-a dat prea uşor cartonaşele galbene lui Alibec..Am avut penalty neacordat la De Amorim. Jakolis a rămas de trei ori singur cu portarul, Enache a ratat şi el din apropiere. Ne batem cu Viitorul pentru titlu."

În clasament după 22 de etape, Steaua este pe locul 2, cu 41 puncte, în timp ce gruparea din Gruia e pe 7 cu 31 de puncte.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Mincă – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – J.C. Ruiz (85 A. Mureşan), Nascimento (44 Gomelt) – Deac, Sorsa (46 Omrani), Nouvier – Bud. Antrenor: Vasile Miriuţă

Steaua: Niţă – Bălaşa (76 Popescu), Tamaş, Moke, Momcilovic – Pintilii, Muniru – Jakolis (48 Enache), Achim (55 Gnohere), De Amorim – Alibec. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Au marcat: Ciprian Deac (58), respectiv Denis Alibec (16 penalty)
Cartonaşe roşii: Denis Alibec (Steaua, 43), Ciprian Deac (CFR, 71)
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) — CCA, Cristian Vasc (Tg. Lăpuş) — LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport