Fotbal: Bayern Munchen - Heynckes: Ribery şi Robben, apţi pentru meciul cu Valencia

Epoch Times România
18.09.2012

Francezul Franck Ribery şi olandezul Arjen Robben sunt apţi de joc pentru meciul pe care Bayern Munchen îl va disputa miercuri la Munchen împotriva Valenciei, în grupa F a Ligii Campionilor, a anunţat marţi antrenorul clubului bavarez, Jupp Heynckes.

"Ei s-au antrenat bine într-o şedinţă completă. Sper şi cred că amândoi sunt apţi de joc", a spus Heynckes marţi într-o conferinţă de presă.

Perturbaţi săptămâna trecută de probleme musculare, Ribery şi Robben au participat luni la şedinţa colectivă de antrenament a liderei din Bundesliga.

"Cred că voi putea juca miercuri. Lucrurile se prezintă mai curând bine", a declarat Ribery pe site-ul clubului său.

Cei doi vor avea o nouă ocazie să-l liniştească pe antrenor cu ocazia unei şedinţe de antrenament programate marţi după-amiază.

Francezul ar putea fi titular, în timp ce colegul său olandez ar putea debuta pe bancă, pentru a evita orice risc, deoarece Thomas Mueller a avut un excelent debut de sezon pe flancul drept.

"Trebuie să fiu inteligent. Mai sunt atât de multe meciuri care mă aşteaptă", a declarat internaţionalul olandez.

Ribery şi Robben au acuzat dureri la coapsa stângă, respectiv la coapsa dreaptă, înaintea meciului cu Mainz de sâmbătă din Campionat, pe care l-au urmărit din tribune (victorie cu 3-1 a lui Bayern).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor