Fotbal: Avram Grant - "Este foarte uşor s-o antrenezi pe Chelsea"

Fostul manager al echipei Chelsea Londra, israelianul Avram Grant. (Clive Mason / Getty Images)
Epoch Times România
08.03.2013

"Este foarte uşor s-o antrenezi pe Chelsea", a declarat pentru cotidianul The Sun israelianul Avram Grant, care a pregătit în sezonul 2007-2008 echipa engleză, actualul adversar al Stelei în optimile de finală ale Europa League.

"Lucrurile nu merg bine la Chelsea. Au făcut investiţii uriaşe, dar starea de spirit nu este bună", a afirmat Grant, sub conducerea căruia Chelsea a atins finala Ligii Campionilor, pierdută cu Manchester United după lovituri de departajare.

Jucătorii lui Chelsea "nu pot fi fericiţi când nu luptă pentru titlu", crede Grant. "Nu le place să fie în Europa League şi nu visează să joace finala acestei competiţii. Motivaţia lor ar fi fost mult mai mare în Liga Campionilor", a spus el.

"Nu cred că Rafa Benitez va fi înlocuit prea curând. Să vă spun însă ceva, este foarte uşor s-o antrenezi pe Chelsea. E mult mai uşor decât s-o antrenezi pe West Ham, de exemplu, fiindcă ai un buget foarte mare şi ai de ales dintre jucători de top. Tot ce ai de făcut este să joci la victorie", a afirmat israelianul.

Grant este văzut printre pretendenţii la înlocuirea în vară a lui Benitez, deşi după despărţirea de echipa de pe Stamford Bridge el a retrogradat cu Portsmouth şi West Ham.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor