Forţele de securitate israeliene confiscă bicicleta unei fetiţe de 8 ani [video]

Forţele de securitate israeliene sunt surprinse într-un material video cum confiscă bicicleta unei fetiţe. Tensiunile între palestinieni, coloniştii evrei şi forţele de securitate israeliene rămân tensionate în Cisiordania şi Ierusalimul de Est.
Incident în care armata israeliană confiscă o bicicletă de la o fetiţă de 8 ani
Incident în care armata israeliană confiscă o bicicletă de la o fetiţă de 8 ani (Captură video după o filmare a organizaţiei Btselem)

Organizaţia pentru drepturile omului B’Tselem a publicat un material video, în care susţine că forţele de securitate înarmate israeliene confiscă bicicleta unei fetiţe de 8 ani în 25 iulie.

Incidentul a avut loc în Hebron, Cisiordania, de-a lungul unui gard ridicat pe strada al-Ibrahimi de către forţele israeliene.

În materialul video, fetiţa poate fi auzită strigând în timp ce spre ea se îndrepta un bărbat înarmat, pe care B’Tselem îl identifică drept un membru al Poliţiei Israeliene de Frontieră.

Un alt bărbat înarmat apare la scurt timp şi fetiţa fuge. Ulterior, cel de-al doilea bărbat aruncă bicicleta fetiţei în tufişurile din apropiere.

Organizaţia pentru drepturile omului a declarat că forţele de securitate israeliene au restricţionat accesul pe drumul unde a avut loc incidentul cu coloniştii, care au ocupat centrul Hebronului din 1967.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe