Fanatik.ro: Locul de muncă plătit cu aproape 100 de euro pe zi. Plus cazare gratuită la hotel

Euro (Image by kstudio on Freepik)
Ana Ion
14.01.2024

Românii care vor să muncească pe bani mulţi o pot face peste hotare. Din ce în ce mai multe anunţuri cu locuri de muncă internaţionale se adresează şi românilor. Unele dintre ele sună atât de bine, încât multora nici nu le vine să creadă că sunt reale.

Un astfel de exemplu este cel al unei firme care caută manipulant de bagaje pentru Aeroportul Frankfurt. Cei care vor să se angajeze aici, trebuie să ştie că bariera de limbă nu este deloc un impediment.

Salariul lunar variază între 1800 şi 2700 de euro net. Acesta diferă în funcţie de zilele, dar şi de orele lucrate. De asemenea, angajatorul specifică şi tariful pe oră care începe de 15 euro şi poate ajunge la 18 euro.

Pe lângă salariu, angajaţii mai au parte şi de beneficii substanţiale. Printre acestea se numără abonamentul gratuit la mijloacele de transport în comun şi nu numai. Fiecare angajat va primi o cartelă care va asigura reducere la mâncarea de la cantina aeroportului.

Cazarea este gratuită timp de 12 luni la un hotel, într-o cameră de două persoane. Transportul persoanelor din România în Germania este gratuit şi se realizează cu firmă de transport autorizată.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor