Este oficial. Alina Gorghiu - preşedinte unic al PNL

Nu a trecut mult timp de când Vasile Blaga s-a dat jos de pe scaunul de copreşedinte al PNL, în urma scandalului de corupţie în care este implicat, că liberalii au şi validat-o pe Alina Gorghiu în funcţia de preşedinte unic.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Cele câteva sute de delegaţi întruniţi în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare al PNL au validat-o, sâmbătă, pe Alina Gorghiu în funcţia de preşedinte unic al partidului, decizie luată după ce Vasile Blaga a fost nevoit să facă un pas în spate ca urmare a acuzaţiilor de corupţie de care este vizat.

Potrivit Agerpres, participanţii au votat astfel în unanimitate modificările la Statutul PNL prezentate de secretarul general Ilie Bolojan, potrivit cărora partidul va fi condus de un singur preşedinte până la Convenţia Naţională a liberalilor care se va desfăşura anul viitor.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, eurodeputatul Daniel Buda a fost validat ca împuternicit la semnarea listelor de candidaţi ai partidului pentru alegerile legislative.

La reuniunea liberalilor este prezent - alături de conducerea PNL, parlamentari, lideri de organizaţii - şi preşedintele de onoare al formaţiunii, Mircea Ionescu Quintus. Acesta a fost primit cu aplauze la scenă deschisă la intrarea în sala de la Parlament unde se desfăşoară reuniunea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne