Dinamo Bucureşti a învins pe Oţelul Galaţi cu scorul de 2-1

Dinamo Bucureşti a învins pe Oţelul Galaţi cu scorul de 2-1 (2-0), vineri seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 17-a, ultima a turului.
FC Dinamo Bucuresti. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
24.11.2012

Dinamo Bucureşti a învins pe Oţelul Galaţi cu scorul de 2-1 (2-0), vineri seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 17-a, ultima a turului.

Ambele goluri ale dinamoviştilor au fost marcate din penalty-uri, prin Marius Alexe (16), după un henţ în careu al lui Cornel Râpă, la centrarea lui George Ţucudean, şi Cosmin Matei (30), pentru un fault al lui Milan Perendija la Ţucudean. Golul oaspeţilor a fost de fapt un autogol al lui Laurenţiu Rus (60).

În schimb, arbitrul Rusandu a ignorat un henţ clar al lui Alexe în propriul careu, în min. 90.

Aceasta a fost prima victorie a lui Dorinel Munteanu în calitatea de antrenor al lui Dinamo, într-un meci tocmai împotriva fostei sale formaţii.

Dinamo a pus capăt unei serii de patru meciuri fără victorie (2 egaluri, 2 eşecuri).


FC Dinamo Bucureşti - FC Oţelul Galaţi 2-1 (2-0), "Arena Naţională" - Bucureşti

Au marcat: Marius Alexe (16 - penalty), Cosmin Matei (30 - penalty), respectiv Laurenţiu Rus (autogol, 60).

Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenţi: Miklos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Eduard Marius Constantinescu (Craiova)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor