Deputat PSD protestează în faţa DNA: "Nu se mai poate trăi aşa în această ţară! Eu nu mai accept!"

Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Facebook)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu protestează, miercuri, în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie, alături de alte zece persoane, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, deputatul a afişat o foaie pe care scrie: ''Kovesi la poligraf: Ai fost acasă la Oprea?'' - aluzie atât la declaraţiile jurnalistului Dan Andronic - titular a două dosare penale - referitoare la alegerile din 2009 cât şi la faptul că şefa DNA le-ar fi cerut unor procurori să facă testul poligraf, pentru a se afla cine a dat publicităţii înregistrări din şedinţele operative.

Deputatul şi-a anunţat marţi, pe Facebook, prezenţa în faţa DNA.

''Nu se mai poate trăi aşa în această ţară! Eu nu mai accept! Ca atare, mâine dimineaţă (miercuri, 5 iulie), mă voi afla de la prima oră în 'spaţiul meu privat' din faţa sediului DNA din Str. Ştirbei Vodă nr. 79-81. Începând cu ora 8,00, îmi voi petrece 'timpul meu liber' în faţa Templului Anticorupţiei, unde sălăşluieşte Divinitatea Sa. Mă va bucura prezenţa oricărui cetăţean care va alege acelaşi 'spaţiu privat' şi acelaşi interval de 'timp liber'. După cum mă va bucura şi propria-mi companie, în cazul în care voi fi singurul cu care mă voi intersecta. 'Noi suntem DNA şi nu ne lăsăm!' — Foarte bine! Şi eu sunt Parlamentar al României. ..şi nu mă las! Fie să Fim!'', a scris Pleşoianu pe Facebook.