Cum arată "căsuţa" din Predeal a Vioricăi Dăncilă? Diferenţe mari între ce spunea şefa PSD şi realitate

Casa Vioricai Dancila din Predeal
Casa Vioricai Dancila din Predeal (Captura video)

Întrebată la una dintre ultimele sale conferinţe despre faptul că, în timp ce îl acuză pe Klaus Iohannis că are şase case, şi ea are patru, dintre care una uriaşă la Predeal, Viorica Dăncilă a încercat să arunce în derizoriu problema şi reamintea că a lucrat nişte ani în Parlamentul European (unde a câştigat bine) şi că vila din Predeal nu e nici acum finalizată.

„Totul se poate justifica. Am fost 9 ani europarlamentar. (Casa din Predeal, n.r.) este din 1999. Nici acum nu e finalizată construcţia.", declara Dăncilă la PSD.

Nu aşa arată însă lucrurile în realitate. Duminică, Mălin Bot s-a deplasat la Predeal unde a filmat casa Vioricăi Dăncilă, o casă care din imagini apare a fi finalizată şi foarte mare: "Suprafaţa acestei vile este aproape cât toate apartamentele lui Iohannis", remarca Bot.

Spunem finalizată şi chiar funcţională, căci putem vedea în curte un foişor amenajat iar în balcoanele vilei antenă parabolică, un leagăn şi... steaguri - al României şi UE. De altfel, BizBraşov scria în noimbrie 2018 că, cităm, "Viorica Dăncilă are o casă de vacanţă la Predeal, pe care şi-a construit-o în urmă cu 11 ani."

În declaraţia de avere a Vioricăi Dăncilă, casa apare ca având o suprafaţă construită (probabil amprenta la sol) de 156 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 417 mp. Din imaginile filmate de Mălin Bot, construcţia pare a fi foarte mare.

Vila este foarte apoape de şoseaua naţională, fiind amplasată chiar la intrarea într-o pădure deasă de brazi seculari, la capătul unui drum forestier, în apropierea sanatoriului de nevroze.

Mai amintim că potrivit declaraţiei sale de avere, prezidenţiabila PSD mai are un apartament de 100 metri pătraţi în Videle, o casă în satul doljean Giurgiţa şi un apartament în Ploieşti.

Vă invităm să urmăriţi materialul video realizat de Mălin Bot.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne