Criminalul Turnagiu, cel care a incendiat o fată de 17 ani, a murit

Ion Turnagiu
Ion Turnagiu (Facebook - Ion Turnagiu)

Ion Turnagiu, cel care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi la un an după ce a fost eliberat din închisoare, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, transmite Mediafax. Cu o săptămână în urmă, Turnagiu a fost găsit de către poliţişti spânzurat în celula sa cu un tricou de gratiile ferestrei.

Agenţii de poliţie l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, care l-au transferat ulterior la spital, unde a fost intubat şi internat la secţia de terapie intensivă. Luni noapte a încetat din viaţă.

„Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează”, a declarat, pentru Mediafax, Radu Iman, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

Reamintim că Ion Turnagiu a fost eliberat condiţionat după ce a ispăşit 25 de ani din pedeapsa pe viaţă, primită pentru uciderea a cinci persoane, printre care o gravidă în 7 luni. La numai un an după ce a fost pus în libertate, el a incendiat o tânără în vârstă de 17 ani.

Fata depusese plângere pentru viol şi agresiune împotriva lui Turnagiu, iar bărbatul a vrut să se răzbune. Aşa că a aruncat benzină peste tânără şi i-a dat foc. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne