Ciolacu, ieşire nervoasă după acordul PNL-USR-PLUS pentru alegerile din Capitală

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Nemulţumire mare în PSD după ce PNL a bătut palma cu alianţa USR-PLUS pentru Capitală, după o serie de negocieri ce au avut loc până noaptea târziu în sediul Guvernului. Astfel, şeful pesediştilor Marcel Ciolacu a lansat un atac la adresa premierului Ludovic Orban şi a ţinut să îşi exprime convingerea că Gabriela Firea, candidata partidului la Primăria Capitalei, va ieşi învingătoare din această competiţie.

"Aşa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărţind candidaturi în stânga şi-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală. Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o ruşine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio ţară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacţii şi negocieri politice", a afirmat Ciolacu, postând poza de la negocierile dintre PNL şi USR-PLUS.

Negocieri PNL - USR-PLUS
Negocieri PNL - USR-PLUS (Facebook / Claudiu Nasui)

Potrivit şefului PSD, premierul Orban a transformat Guvernul "mai întâi în cârciumă şi acum în sediu de partid".

"În loc să-şi bată capul pentru a repara situaţia dezastruoasă din DSP-urile căpuşate de toate rudele şi pilele liberale, Orban negociază politic funcţii. În loc să discute despre investiţii, spitale, şomaj, alocaţii şi pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, de fapt singurul obiectiv al PNL de când a venit la guvernare. Nimic pentru oameni, totul pentru ei şi pentru buzunarele lor! Degeaba! E în FIREA oamenilor să îi măture la vot!", a declarat Ciolacu.

Reamintim că PNL, USR şi PLUS au bătut palma pentru Capitală. Pe lângă susţinerea lui Nicuşor Dan pentru funcţia de primar general, cele trei partide şi-au împărţit şi candidaturile pentru primăriile de sector astfel:

Sectorul 1 - Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 - Radu Mihai (USR)

Sectorul 3 - Adrian Moraru (PNL)

Sectorul 4 - Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 - Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 - Ciprian Ciucu (PNL)

S-a decis, în acelaşi timp, desemnarea a doi viceprimari ai Bucureştiului de la PNL şi PLUS.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne