Ce se întâmplă cu ţara în timp ce românii sunt "hrăniţi" cu telenovele politice

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

Preşedintele PNL Ludovic Orban a afirmat, pe pagina sa de socializare, că în timp ce opinia publică este "hrănită" cu "telenovele", ţara a ajuns într-o situaţie dramatică.

"Suntem 'hrăniţi' în continuare cu telenovele. Rulează pe multe canale telenovela remanierii guvernamentale, telenovela candidaturii la preşedinţie a lui Tăriceanu, telenovela schimbării la faţă a lui Dăncilă, telenovela opoziţiei din PSD, telenovela Ponta la putere sau în opoziţie, telenovela Dragnea mecanic auto la Rahova...", a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a remarcat că, în timp ce unii vor că românii să se uite la telenovele, Curtea Constituţională îi scapă pe corupţi, Guvernul prăbuşeşte finanţele publice, investitorii sunt din ce în ce mai reticenţi în a investi în România, firmele private sunt bulversate de noi şi noi reglementări absurde, sufocate de birocraţie şi jefuite de ANAF, instituţiile de cultură sunt făcute praf, autorităţile locale nu mai au bani nici pentru cheltuielile de funcţionare, fondurile europene sunt pierdute, importurile de gaz rusesc au crescut şi le importăm la cel mai mare preţ din Uniunea Europeană, din exportatori de energie electrică am ajuns importatori...

"M-am săturat de telenovele. Vreau să văd filme documentare... cu soluţii", a conchis Orban.