Bistriţa-Năsăud: Clubul Gloria s-ar putea transforma în societate pe acţiuni

Epoch Times România
29.07.2011

Asociaţia sportivă Gloria Bistriţa s-ar putea transforma în societate pe acţiuni, dacă doreşte să primească o finanţare de un milion de lei de la Consiliul Local, această condiţie fiind votată joi seara în cadrul şedinţei ordinare a acestui for.

După ce săptămâna trecută, în cadrul unei şedinţe extraordinare, consilierii locali din Bistriţa au votat împotriva alocării sumei de două milioane lei către clubul de fotbal Gloria Bistriţa, joi discuţia a fost reluată şi s-a stabilit ca această sumă să ajungă la club, însă după îndeplinirea unor condiţii.

Astfel, consilierii au fost de acord ca Gloria să primească, în trimestrul trei, suma de un milion de lei pentru susţinerea activităţii sportive, însă restul sumei va fi alocat în trimestrul patru doar dacă, în luna septembrie, clubul va prezenta un raport care să conţină stadiul reorganizării judiciare în societate comercială, balanţa contabilă la data de 31 august 2011, obiectivele propuse pentru 2011-2012 în privinţa echipelor de copii şi juniori, un program de reducere a cheltuielilor şi un program de marketing menit să ducă la maximizarea veniturilor proprii.

În plus, echipei Gloria, proaspăt retrogradate în liga secundă de fotbal, i se cere ca la finalul campionatului să ocupe unul dintre primele şase locuri în clasament.

Niciun reprezentant al Clubului Gloria Bistriţa nu a fost prezent la şedinţa de joi a Consiliului Local, pentru a-şi spune punctul de vedere, deşi săptămâna trecută, la şedinţa extraordinară, în sală s-au aflat atât preşedintele clubului, Jean Pădureanu, cât şi membri marcanţi din conducerea clubului.

Proiectul de joi a fost votat cu 16 voturi "pentru" şi patru abţineri, din numărul total de 21 de consilieri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor