AMUZANT! Un bărbat încearcă să alunge gâşte "încăpăţânate" de pe şosea, pentru a fi în siguranţă

Foto: (Screenshot/Viralhog)
Anna Mason
03.12.2023

Tirrell Thomas, în vârstă de 30 de ani, se deplasa cu maşina pe strada principală din Winnipeg împreună cu prietena sa, când au fost martorii unei scene amuzante totodată şi înduioşătoare. Impresionat de umorul situaţiei, Thomas, un prezentator motivaţional şi artist hip-hop, şi-a scos telefonul şi a început să filmeze.

"În mijlocul drumului se află aceste gâşte cu pui, iar noi vedem cum un tip face tot posibilul să ducă puii în siguranţă, pentru a nu fi loviţi de un vehicul", a spus dl Thomas.

Foto: (Screenshot/Viralhog)
Foto: (Screenshot/Viralhog)

Foto: (Screenshot/Viralhog)
Foto: (Screenshot/Viralhog)

Foto: (Screenshot/Viralhog)
Foto: (Screenshot/Viralhog)

După mai multe încercări nereuşite - prinzând păsările mari şi puii lor, fugărindu-le şi arătându-le pur şi simplu în ce direcţie să meargă - omul bun a reuşit în cele din urmă să le scoată de pe calea de acces.

"Tipul ăsta avea pur şi simplu o inimă curajoasă. După ce a ratat de mai multe ori şi aproape că a renunţat, în cele din urmă a luat puii şi i-a pus pe trotuar", a povestit Thomas, adăugând că a aflat mai târziu că acest salvator amabil se numeşte Riley.

"A durat ceva timp dar a reuşit şi a fost minunat. Imediat ce puii au ajuns în siguranţă pe trotuar, părinţii au zburat spre ei."

Odată sarcina îndeplinită, bunul samaritean a schiţat un zâmbet larg de uşurare, iar Thomas şi prietena lui au plecat cu maşina, au deschis geamul pentru a-i spune că a făcut o treabă bună. Ulterior, după ce videoclipul a fost postat online, acesta a devenit rapid viral, cu multe milioane de vizualizări.

Deşi gâştele canadiene sunt o privelişte obişnuită în Winnipeg şi Manitoba, Thomas a fost surprins să le vadă în centrul oraşului la o oră cu trafic aglomerat. De asemenea, a fost uimit să vadă cum gâştele adulte, care sunt extrem de protectoare cu puii lor, nu s-au dezlănţuit şi nu l-au ciugulit pe Riley.

Thomas a afirmat: "Este o nebunie, gâştele probabil ştiau că el încerca să ajute, aşa că nu l-au atacat. În mod normal, ele sunt agresive. Se poate spune că păsările erau încă protectoare, dând din aripi şi sărind, şi în acest caz l-au lăsat să facă ceea ce voia; apoi au plecat în aventurile lor zilnice".

O săptămână mai târziu, Riley l-a contactat pe Thomas prin intermediul reţelelor de socializare pentru a-l saluta şi a-i mulţumi pentru că a stârnit un reacţie atât de puternică la acţiunile lui din acea zi. Mama lui Riley, mândră de el, a luat, de asemenea, legătura cu el.

Domnul Thomas. (Screenshot/Viralhog)
Domnul Thomas. (Screenshot/Viralhog)

"A spus că fiul ei are o inimă foarte bună", a precizat Thomas. "O mulţime de oameni spun că are o inimă mare... că acest curaj de care a dat dovadă a fost uimitor. Şi-a asumat un risc, pentru că ar fi putut fi rănit".

Însă câteva persoane au fost împotriva faptului că Riley a protejat gâştele şi puii lor. Unii au comentat că ar putea fi acuzat de ceva şi că oamenii ar putea fi răniţi procedând în acest mod, a mai adăugat Thomas.

"Dar majoritatea au comentat că le place foarte mult să vadă acest comportament", a spus el. "Demonstraţia de curaj a lui Riley a fost uimitoare şi un bun exemplu de grijă faţă de natură. Mă aşteptam să primesc câteva vizualizări, dar nu milioane. O mulţime de oameni îl felicită pe Riley şi în ziua de azi."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor