Închiderea expoziţiei "Comorile Chinei" (partea I)

Expoziţia “Comorile Chinei” de la Muzeul Naţional de Istorie a României. Expoziţia a reunit 101 seturi de artefacte printre care s-au aflat o parte din soldaţii ce făceau parte din Armata de teracotă şi piese din inventarul funerar al împăratului Qin Shi Huang
Expoziţia “Comorile Chinei” de la Muzeul Naţional de Istorie a României. Expoziţia a reunit 101 seturi de artefacte printre care s-au aflat o parte din soldaţii ce făceau parte din Armata de teracotă şi piese din inventarul funerar al împăratului Qin Shi Huang (Epoch Times România)

Astăzi se va strânge expoziţia 'Comorile Chinei', ce a fost deschisă pentru public în perioada 30 aprilie-1 august, la Muzeul Naţional de Istorie a României. Expoziţia a reunit 101 seturi de artefacte istorice ce arată profunzimea şi bogăţia adevăratei culturi tradiţionale chineze, veche de 5000 de ani.

Expoziţia a reunit 101 seturi de artefacte printre care s-au aflat o parte din soldaţii ce făceau parte din Armata de teracotă şi piese din inventarul funerar al împăratului Qin Shi Huang.