Internauţii examinează fotografiile din procesul lui Bo Xilai

În cele mai multe fotografii ale lui Bo Xilai, pe când era un oficial,  el părea mult mai înalt decât cei din jurul lui. În sala de judecată,  inculpatul Bo este flancat de doi gardieni. De notat statura înaltă a  gardienilor faţă de Bo. Gardienii sunt atent selectaţi pentru a crea o  impresie publică
În cele mai multe fotografii ale lui Bo Xilai, pe când era un oficial, el părea mult mai înalt decât cei din jurul lui. În sala de judecată, inculpatul Bo este flancat de doi gardieni. De notat statura înaltă a gardienilor faţă de Bo. Gardienii sunt atent selectaţi pentru a crea o impresie publică (Contul Weibo al Tribunalului din Jinan)

În prima zi a procesului său pe 22 august în Jinan în China, politicianul chinez căzut în dizgraţie, Bo Xilai, a retractat confesiunea luării de mită şi şi-a profesat nevinovăţia. Apoi, el personal i-a chestionat pe martori cu întrebări artizanate cu mare atenţie.

Prezenţa reporterilor nu a fost permisă în sala de judecată, dar pe contul Weibo al Tribunalului (platforma Twitter a Chinei) au fost făcute publice fotografii ale procedurii. Internauţii au examinat cu atenţie imaginile şi le-au analizat semnificaţia.

Citiţi mai mult...