Sindicaliştii din Apărare protestează la Guvern: "Mai au un pic şi îşi ating scopul... industria de apărare se va autodesfiinţa"

Se încarcă player-ul...

Sindicaliştii din industria apărării au ieşit să protesteze în Piaţa Victoriei din Capitală, revoltaţi că niciuna dintre promisiunile făcute de Guvern nu a fost respectată.

"Din ce au promis în programul de guvernare, faţă de industria apărării au făcut zero! Prin programul de guvernare s-au angajat să o revigoreze. Prerea mea personală e că în momentul de faţă o regresăm, nu o redresăm. Mai au un pic şi îşi ating scopul... industria de apărare se va autodesfiinţa.

Cred că îi încurcăm foarte mult şi politic, şi interes... În industria de apărare n-au intrat decât 2,4% comenzi de la MApN din total achiziţii şi comenzi pe anul acesta.", au explicat liderii sindicali.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale