"E un genocid! Recoltarea forţată de organe e o crimă atroce" - protest Falun Gong la Ambasada Chinei

Se încarcă player-ul...

An de an, pe 13 mai, zeci de milioane de oameni din numeroase ţări ale lumii celebrează Ziua internaţională a Falun Dafa, străveche practică spirituală chineză constând în efectuarea unui set de exerciţii line de qigong şi respectarea în viaţa de zi cu zi a principiilor adevărului, compasiunii şi toleranţei. Această zi nu este însă una doar de sărbătoare ci şi un prilej de a onora memoria practicaţilor Falun Dafa ucişi în China de regimul comunist.

Evenimentul a fost marcat şi în România, printr-un protest paşnic în faţa Ambasadei Chinei, menit să reaminteasă lumii că practicanţii Falun Gong sunt ţinta unei persecuţii ce a culminat cu un adevarat genocid medical. Concret, aderenţii acestei îndrăgite şcoli de qigong au fost transformaţi într-o uriaşă bancă de organe fiind omorâţi în spitalele de stat.

"Recoltarea forţată de organe - cea mai groaznică parte a acestei persecuţii (declanşate de regimul comunist). E o crimă atroce, un genocid! Timpii de aşteptare din China pentru un organ sunt extrem de mici - 2 săptămâni, faţă de câţiva ani în Vest. Asta în condiţiile în care nu au un sistem de donare pus la punct şi chinezii, cultural vorbind, nu sunt deschişi la a dona organe", a explicat o practicantă Falun Gong pentru Epoch Times.