Viorica Dăncilă, candidată la Cotroceni: Scopul PSD este să câştige alegerile de ANUL TRECUT

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Prezidenţiabila PSD, Viorica Dăncilă, a susţinut într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSD din Kiseleff că scopul PSD este să câştige alegerile de "anul trecut".

Declaraţiile Vioricăi Dăncilă au venit în contextul în care presa a întrebat-o cât timp va rămâne preşedintele PSD după alegerile prezidenţiale.

"Atâta timp cât voi fi susţinută de cei 500.000 de membri, atâta timp cât nu vom organiza un Congres în care alegerile sunt libere, atâta timp cât voi merge pe o pantă ascendentă pentru acest partid", a răspuns fostul premier.

"Să nu uităm că am luat partidul de la 22%, a scăzut apoi la 17%, după alegeri, după ce se pierd alegerile este normal acest lucru. În momentul în care voi duce acest partid la un nivel care să reflecte puterea acestui partid, sunt convinsă că nu vor fi voci care să vrea să schimbe un preşedinte, pentru a înlocui o persoană cu alta pentru că nu ăsta este scopul Partidului Social-Democrat. Scopul Partidului Social-Democrat este să câştige alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare de anul trecut", a adăugat ulterior Viorica Dăncilă.

Declaraţia buclucaşă a fostului premier Dăncilă poate fi urmărită în materialul video, începând cu minutul 32.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne