Viorica Dăncilă a reziliat contractul cu israelienii lui Dragnea

Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă
Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

Premierul Viorica Dăncilă a declarat pentru Europa Liberă că a reziliat contractul cu consilierii israelieni aduşi alături de PSD de fostul preşedinte Liviu Dragnea.

Potrivit sursei citate, consilierii israelieni conduşi de Asaf Eisin au fost văzuţi ultima dată la PSD în seara alegerilor din 26 mai, când au plecat cu un taxi din sediul din Băneasa. Aceştia au ieşit din sediul social-democraţilor în jurul orei 23.40, au discutat pe fugă cu un simpatizant PSD până au găsit un taxi care să îi ia din faţa clădirii şi duşi au fost.

Acum, la aproape o lună de la înfrângerea severă suferită de PSD la europarlamentare, preşedintele interimar Viorica Dăncilă a declarat că a reziliat contractul cu consilierii israelieni care au participat la campaniile din 2016 şi 2019.

„Am reziliat contractul cu consilierii israelieni. Toate contractele PSD sunt suspendate”, a declarat Dăncilă pentru Europa Liberă.

Reamintim că de numele consilierilor israelieni se leagă celebrele campanii împotriva multinaţionalelor şi băncilor şi anti-UE duse de Dragnea.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne