Vicepremierul Dragnea a votat pentru ca tot ce a fost făcut în ultimii ani să fie continuat

Conferinţă de presă la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. În imagine, Liviu Dragnea
Conferinţă de presă la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. În imagine, Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Vicepremierul Liviu Dragnea, preşedinte executiv al PSD şi-a exercitat şi el duminică dimineaţa, dreptul la vot.

"În primul rând, am votat româneşte. Pentru că astăzi sunt alegeri pentru cea mai înaltă funcţie în statul român, ca orice bun român am venit să votez româneşte", a declarat Dragnea, la ieşirea de la urne, făcând trimitere directă la sloganul lui Victor Ponta, "mândru că este român."

Vicepremierul Dragnea, al cărui partid este partener de guvernare cu UDMR, formaţiune ce susţine autonomia Ţinutului Secuiesc, a mai subliniat că preşedintele este comandantul suprem al armatei, şeful CSAT, garantul unităţii teritoriale a statului român.

"De aceea, orice bun român este bine să voteze azi şi să voteze româneşte", a afirmat Dragnea.

Reamintim că, o fotografie postată recent de jurnalistul Sabin Gherman, înfăţişa un banner electoral al premierului Ponta, în limba maghiară, care flutura deasupra localităţii Izvoru Crişului, din Cluj. De pe respectivul banner inscripţia "mândri că suntem români" dispăruse, fiind înlocuită cu "Ponta a ajutat la repararea instalaţiilor de canalizare."

În linie cu flyerele distribuite pensionarilor prin Poşta Română, în care PSD susţinea că Iohannis va tăia pensiile în timp ce Ponta îi va apăra pe bătrâni, vicepremierul a adăugat că a votat pentru garanţia că nu vor mai fi tăiate niciodată pensiile şi salariile, pentru ca tot ceea ce s-a făcut bine în ultimii ani să fie continuat, iar creşterea economică să ajungă în buzunarele românilor.

Reamitim că, potrivit Eurostat, România a intrat recent în recesiune tehnică, după două trimestre consecutive de scădere economică şi înregistrează cifre record la evaziune fiscală, neîncasarea TVA etc. Concomitent cu creşterea evaziunii, numărul de taxe şi impozite în timpul guvernării Ponta a crescut spectaculos, la fel ca şi numărul de dosare de fapte de corupţie ale membrilor marcanţi PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne